Kamers

De vier gastenkamers bevinden zich op de eerste etage van de boerderij.
Op de begane grond bevindt zich het woongedeelte van de eigenaren, de gezamenlijke ruimte voor de gasten en een gastenkeuken, die tegen vergoeding gebruikt kan worden.
Alle gasten kunnen gebruik maken van de tuin, waar u kunt genieten van de rust en het prachtige uitzicht op de bergen. Er staan tafels en stoelen buiten en voor de kinderen is er een trampoline.

In de hele boerderij kunt u gebruik maken van draadloos internet.
Beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen.

Wij zijn zeer trots op onze accommodatie en wij zullen zorgen voor een warm en vriendelijk onthaal.
Ons doel is om uw verblijf zo comfortabel en onvergetelijk mogelijk te maken.

Kamer 1
Royale slaapkamer van 23 m² met uitzicht op de bergen. Voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, twee nachtkastjes, een eenpersoonbed, een slaapbank, een stoel, een salontafel en een garderobe. De kamer heeft een eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. De kamer wordt verwarmd door middel van centrale verwarming.
Het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen op verzoek. 

Kamer 2
Slaapkamer van 16 m² met uitzicht op de bergen. Voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed twee nachtkastjes, twee stoelen een salontafel en een garderobe. De kamer heeft een eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. De kamer wordt verwarmd door middel van centrale verwarming.
Het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen op verzoek.

Kamer 3
Slaapkamer van 16 m² met aan twee kanten uitzicht op de bergen. Voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, twee stoelen, een tafel en een garderobe. De kamer heeft een eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. De kamer wordt verwarmd door middel van centrale verwarming.
Het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen op verzoek.

Kamer 4
Deze kamer is alleen te boeken in combinatie met een van de andere kamers. Deze kamer heeft namelijk geen badkamer.
De kamer is 13 m² met uitzicht op de bergen. Er staan twee stappelbedden. De kamer wordt verwarmd door middel van centrale verwarming.